woensdag 30 januari 2019

dé Levendige profielfoto al in je bezit?

Fotocredits: Ingrid Vente

'dé shoot die verder gaat dan een pose en een foto'

dé Levendige profielfoto is een foto die speels en 'natuurlijk' wordt gemaakt, samen met jou, in het bestaande daglicht, op locatie, vaak buiten. Gewoon, bijna zoals je met je vriendinnen een shoot deed vroeger. Samen lachen, koffietje vooraf, een gesprek,samen op pad. Een mooie ontmoeting, omdat er vaak rake dingen worden gezegd, over het bedrijf, de groei ervan, wat je wilt uitstralen, waar de foto voor wordt gemaakt.

Op locatie

Ik kom bij je langs, bij het bedrijf, misschien kies je ervoor om het hele team op de foto te zetten. Als ik er dan toch ben, maak ik meteen even die groepsfoto. Voor ik start, loop ik zelf een rondje in en om het gebouw, super interessant vind ik dat, op zoek naar toffe achtergronden, leuk om op al die nieuwe locaties te mogen kijken. Ik ga op zoek naar voldoende licht, daglicht het liefst, buiten, binnen. Ik vind altijd wel iets. Dan gaan we samen op pad. Lekker dynamisch. Lekker snel! :-) In de pauze? Slechts een half uur tijd? Het kan allemaal!

Fotocredits: Ingrid Vente

Shoots op maat

Gewoon, tijd is geld, dat snap ik heel goed, dus alleen maar even snel tijd in de pauze? Top, doen we! Ik werk snel. Hoef geen studio op te bouwen. Ik werk gewoon met dat wat er is. Op dat moment, op die plek, onder die omstandigheden. Eigenlijk lukt het altijd! 
Maar misschien mag het bij jou juist wat langer duren? Dan gaan we samen op pad, met het team of per persoon, fotografeer ik per persoon op verschillende plekken. Ik hoor van klanten dat ze dat een hele leuke ervaring vinden.
Moet het wat sneller en efficiënter, dan sta ik op een vaste plek in jouw bedrijf waar iedereen even langs komt 'wippen' waar ik ze lekker vlot op de foto neem. Je zegt het maar, we komen er samen wel uit. Jij vraagt, ik druk ;-)

Profielfoto voor Social Media?

De profielfoto's zijn geschikt voor alle social media. Je krijgt een hele serie van zo gemiddeld 8 tot 15 foto's, waar je heerlijk uit kunt kiezen. De een zal meer geschikt zijn voor FB, de ander voor Linkedin. Ik kan je adviseren. De foto's zijn van die hoge resolutie dat je hem ook kan laten afdrukken. Leuk voor aan je partner of voor de kinderen, maar even tussen ons...

Dé perfecte foto voor datingsites!

sssssst....niemand hoeft het te weten of juist iederééééén! Maar wist je dat dé Levendige profielfoto dé ideale foto is voor datingsites? Een verzorgde, échte, goede, profi foto, die laat zien wie je écht bent. Heel natuurlijk! Mijn klanten zeggen "Ik bén het echt." Wat wil je nog meer? Dat je gezien wordt zoals je bent, met de juiste foto als de beste versie van jezelf!

Dussssssss

Boek ook een shoot! Ik heb vaste locaties, zoek naar nieuwe locaties, kan bij je langs komen op locatie, in Den Haag en Leeuwarden heb ik vaste plekken. Voor iedereen wat wils dussssss
en maak snel een afspraak!


Fotocredits: Ingrid Vente

Geen opmerkingen:

Een reactie posten